Åhus Hunddagis

Förra veckan följde jag med Caroline och Viktoria på Åhus Hunddagis när det var dags för ett gäng hundar att springa av sig. Vi träffades ute på Furehovsfälten i Åhus, solen sken igenom ett dis som skapade ett fantastiskt ljus emellanåt. Vilken syn när sju hundar drar iväg och gör det de är allra bäst på, lever livet. Mitt i smeten sitter jag och försöker fånga hundarna en och en, inte det lättaste jag gett mig in på, dock bland det roligaste på länge. Jag är djupt imponerad över Caroline och Viktoria som hela tiden har full koll på alla och ändå framstår som helt avslappnade, det märks att de arbetar med det de älskar. Jag ser fram emot fler möten med dessa och andra hundar nu framåt våren när det dessutom blir lite varmare och grönare ute. 

Jag lyckades faktiskt med min tanke att få med varje hund separat och dessa bilder finns att se på Åhus Hunddagis Facebooksida

Det går bra att köpa en förstoring av sin hund om man är intresserad, storlek 20 x 30 cm kostar 150 SEK. För andra storlekar eller köp av digital fil kontakta mig.

Snart är det vår och sommar, passa på att boka in en dag för din hund att fotograferas. 495 SEK inklusive fem digitala bilder och en förstoring i storlek 20 x 30 cm.