Träningsession vid Råbelövs Gods

Förra veckan träffade jag Jimmie en tidig morgon. Vi hade bestämt träff vid Råbelövs Gods och hoppades på en hyfsad soluppgång, prognosen hade varit skaplig. Jag visste att vi bara skulle ha tio minuter, max en kvart innan de gråa molnen skulle ta över helt. Mycket riktigt, drygt tio minuter sen var den vackraste morgonen på länge, förbi.

Jag hade en hyfsat klar bild i huvudet hur jag ville ta en del av bilderna, jag ville ha mörka bilder och gärna en schysst färg över himlen. Blixt var inplanerad för att kunna få rätt känsla och ställa Jimmie i centrum. Jag hade även planer på allébilder med Brenizermetoden, en inte helt enkel metod. Fick åtminstone en skaplig, dock utan allé. Öva öva..

Jimmie är en vandrande inspirationskälla och hela familjen har hoppat på hans träningspepp över Facebook, nya utmaningar varje vecka. Därför var det extra roligt att få jobba med honom den här morgonen. Ta gärna en titt på #utmaningar2015.

Ser fram emot fler såna här uppdrag. Kanske är träning en stor del av ditt liv? I kontrast till de mysiga motljusbilderna på stranden, varför inte skapa dina egna inspirationsbilder och håll minnet uppfräschat om hur de tuffa träningspassen påverkar dig som människa. Möjligheterna är oändliga. Skicka gärna ett mail under kontaktfliken om du har en tanke du vill förverkliga.

Nog snackat, här är några av bilderna vi tog.