Pandoras ask

God fortsättning på er!

2015 kommer att bli ett mycket intressant år. Nystartat företag, mål uppsatta, idéer att förverkliga och nya människor att lära känna. Kan inte bli bättre, inte i min bubbla åtminstone. 

Januari kommer att innebära en del arbete med marknadsföring, uppbyggnad och förändring av hemsida och utveckling av profileringen på sociala medier. Utöver det har jag flera bildidéer att få liv i, de innefattar katter, hundar, barn och en del annan rekvisita, inte allt i samma bild dock, tror jag...;)

Ibland känns det läskigt med hela företagandebiten men det är det här jag brinner för, inget är lätt i början och jag kommer göra allt för att utveckla mig och leva min dröm. 

Hoppet var det sista som lämnade Pandoras ask, detsamma gäller för mig. Följ med på resan.

"Love is a panda in Pandora’s box. But don’t open it, because it took me forever to get it inside." - Jarod Kintz